Отзиви

Благодарна съм, че те срещнах през изминалата година! Научих урок! Научи ме да разбирам детето си! Благодаря!

Здраве и благоденствие от нас към теб!

— яна димитрова

Рали, след предишната (медитация за освобождаване от страхове), която направихме в 2022г за изчистване на страха, аз се преродих, качих се на ново стъпало и погледнах всичко отвисоко абсолютно свободна от злосторникът, който се беше настанил в мен и ме беше стиснал за душата.

— Кристина Зоксимова

Здравей и благодаря за вчера. Исках да споделя с теб нещо, за което вярвам практиката е допринесла. Тази нощ получих отговор в себе си, който отдавна търся. Просто се събудих в 04 часа с прозрението.

Работилница „Любов“

— Стела Мантрева

С Ралица  се запознах през 2018 г в студио Мандала на една прктика и след това се включих в ритрийта в с. Бърдени, който за мен си е най хубавото преживяване до момента. С всяка следваща година ми става все по трудно да посещавам практиките, но упражненията за гръбнака в къщи много ми помагат.

 Най важно за мен е че мога да споделя даден проблем и да получа добър съвет и напътствие как да постъпя. Чувствам се прекрасно след практика при Ралица.

Едно голямо благодаря!

— Таня Иванова

Рали, малко обратна връзка от семинара.

Изострено сетиво обоняние- подушвам миризмите особено тежките от далече. Получавам повече внимание от страна на мъжете. Лекота в работата, ситуации, в които виждам плодовете на труда си. Повече приходи. Това е на първо четене.

Ритрийт „ Красота“

— Екатерина Казакова

Искам да споделя нещо, което днес ми се случи за втори път. От средата на м. април започнах програмата Интегрална жена. Сега съм, разбира се на първи етап – Възстановяване. За момента програма за мен лично е много лесно изпълнима, изисква се постоянство, но не отнема много време, което за натовареното ни ежедневие е много важно! Аз съчетах този първи етап и с детокс програма, която включва пиене на билкови чайове за изчистване на отделни органи и се чувствам много добре! Избрах ден понеделник за практиката, която се прави веднъж седмично. Преди седмица в понеделник след изпълнението на практиката и останалите стъпки отидох на място, което е силно небалансирано, хаотично и с не особено благоприятна енергетика. Интересното бе, че обкръжаващата среда и хаосът не ми повлия/което за човек с моята чувствителност е много добре :)/ и освен това хората около мен ми казаха, че като съм отишла е станало някак по-спокойно :). Днес се случи същото. Дори ме питаха кога ще дойдеш пак…Осъзнах, че пребивавайки дълго в тази обстановка съм се изчерпвала до край без да имам способността после да се възстановя. Както знаем няма случайни неща и всяко нещо си идва на мястото! Благодарна съм, че точно в този момент преминавам осъзнато през програмата и имам възможността да се уча да възстановявам и надявам се на следващите етапи и по-успешно за запазвам, регулирам и синхронизирам процесите в тялoто ми.

Благодаря Рали!

Програма „Интегрална жена“

— Лиляна Гергицова

Изискванията на света започнаха да израждат изконните божествени закони, където жената е нежна, любяща, приемаща, а мъжът е закрилата, силата и отдаващия. 

Аз самата бях започнала да изгубвам своята женственост, в отговор на изискванията на нашето време. Бях забравила какво е да се грижиш за себе си, да обичаш себе си, да изпълниш мисията си на жена по единствения възможен начин – когато СИ жена. Започнах да уча от А и Б.

Практиките с Ралица много ми помогнаха в това отношение, макар не всички от тях да са насочени само към и за жените.

Когато поех по този път и влязох в истинската си същност и мисия, светът който преди това ми се виждаше толкова голям, труден за разбиране и непосилен за преодоляване, се превърна в място, на което да се чувствам уютно, подкрепяна, обичана и харесвана, случваща себе си и мечтите си. Тук е мястото да кажа – благодаря ти, Рали

— Кристина Зоксимова