Зарежда Събития

« Всички Събития

Семинар: Алхимия за жени – архетип Майка

юни 23 @ 12:00 15:00

Когато жените заобичат всички деца като свои собствени и всички жени като свои сестри светът ще се промени.

Алхимията е процес на трансформация, преобразуване на една форма в нова, количество в качество, образ в символ. Красивата метаморфоза започва с интегриране, което за жената означава да се научи да въплъщава не 4, а 7 основни архетипа, колкото са и базовите енергийни центрове в човешкото тяло.

Архетипът на майката е четвърти(след тези на Самодивата, Любовницата и Бизнес дамата) по ред и е свързан със сърдечния център. Той е и един от най – важните, тъй като олицетворява любовта в нейния висш смисъл. Жена, която въплъщава този архетип гледа на всички същества като на свои деца. Такава жена живее от сърцето и облагородява всичко просто с любящото си присъствие.

По време на семинара ще създадем пространство вътре и вън, за да почувстваме силата на безусловната любов, която вижда красотата в нелицеприятното, висотата в нисшите страсти, светлината в тъмната сянка на душата.

Ще се свържем с извора на божествена искра – сърцето, стихията на въздуха и способността да се променяме.

ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА:

  • Медитация любов , по време на която:
  1. Ще сътворим защитено пространство, в което да привлечем само това, което е в съзвучие и синхрон с нашата душа.
    2. Ще преминем от тъмнината (женския аспект) към светлината (мъжкия). Ще позволим на всичко старо и ненужно да си отиде, за да сътворим от пепелта на миналото ново СЕБЕ, пълно с любов и светлина.
    3. Ще простим – на себе си и на тези, които сме готови.
    4. Ще благодарим за всички опитности в любовта, като по този начин, интегрирайки чувствата (негативни и положителни), ще направим стъпка към цялостно съществуване.
  • Беседа за архетипа на майката – ще разберете какви са качествата свързани с този архетип и как  може да ги развивате в еждневието си. Ще получите конкретни препоръки как да развивате любов към себе си.
  • Двигателна практика „Отворено сърце“ – комбинация от джижения, асани, мудри и звук, чрез която ще работим в насока отваряне и рзширяване на сърдечния център.

СЪБИТИЕТО Е ЗА ВСЯКА ЖЕНА, КОЯТО:

  • желае да направи крачка в насока култивиране на любящо отношение към себе си ;
  • желае да направи благотворна промяна във взаимоотношенията (интимни, с деца, приятели…);
  • желае да се освободи от токсични отношения;
  • иска да направи стъпка към по – цялостно и щастливо съществуване;

Не е нужно да имате деца, за да се научите да въплъщавате архетипа на майката. Както и не всяка майка умее да го въплъщава.

СЛЕДВАЩИТЕ СЪБИТИЯ ОТ ПРОГРАМА АЛХИМИЯ ЗА ЖЕНИ:

Арехтип Кралица – 25 август

Архетип Жрица – 29 септември

Архетип Богиня – 27 октомври

ПРЕПОРЪКИ:

  • облечете удобни дрехи;
  • не се хранете поне 1ч. преди събитието;

МЯСТО: Събитието ще се проведе в прекрасната зала „Бистрица“ (с. Бистрица) на ул. Света Петка 29. Местоположението е малко след манастир Света Петка. Ще имате възможност да се насладите на чист въздух и красива гледка. До залата се стига най – лесно с кола. Също така може да стигнете с автобус 67 до центъра на Бистрица и от там е приятна разходка около 20минути.. Свържете се с нас, ако искате да се включите и нямате транспорт.

25лв