Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Ритрийт-Лийла, Йога, Арт

август 1 @ 14:00 август 4 @ 12:00

Здравейте, приятели, търсачи, изследователи и експериментатори!

Дойде време за презареждане далеч от суетата на града, време за обновление чрез интересни дейности, добра компания и ползотворен отдих.

Ние Антони и Ралица ви каним на първото ни съвместно събитие, което ще се проведе между 1-4 август в прекрасно пространство, с ухание на домашен уют в семейна вила в с. Калина до гр. Видин. Освен дълбоко-трансформиращият процес с Лийла ви очакват йога и арт практики, басейн с 29-30 С температура на водата, както и вкусна домашно-приготвена храна от нашите домакини.
В тези 4 дни ще се потопите в мистиката и необятността на живото поле на Лийла, което ще ви свърже с древната мъдрост на вашето сърце откъдето да получите своите отговори и насоки. Специално изработеното поле на езика на Светлината, на което ще се играе, внася и допълнителен лечебен елемент на още по-фино енергийно ниво. Процесът ще запази характерната интимна форма, която позволява достатъчно индивидуално внимание за всеки участник.
Сутрешните, подходящи за всеки, йога практики ще повишат тонуса и ще ви настроят за дълбокото гмуркане в магичното поле на Лийла. А арт занятията ще спомогнат да се свържете с личните си ресурси и да научите как прозренията, до които достигате чрез Лийла е възможно да се материализират.

На тези събития хората никога не попадат случайно, така че да видим какво ще бъде общото между участниците този път.

Какво може да очаквате накратко:
– Бутиково събитие за 10 човека
– Индивидуално отношение и достатъчно свободно време
– 4 дни потапяне в себе си чрез трансформиращата игра Лийла, йога и арт практики
– Настаняване в уютна вила с просторна гледка
– Вкусна, домашно-приготвена храна с продукти от градината
– Опция разходка из гр. Видин с посещение на крепостта “Баба Вида”

За Лийла:

Лийла е най – древната трансформационна игра за себепознание. Лийла е самата игра на живота, предоставяща поглед върху собственото ни съзнание и ключ към божественото познание. Всяко от седемдесетте и две квадратчета на игралното поле представлява добродетел или порок, аспект на съзнанието или равнина на реалността. Движението на играчите е продиктуван от показанието на зара, съответстващ на силите на кармата. Създадена от мъдреци от Изтока преди повече от 2,000 години, Лийла е не просто игра, а разговор с душата на играча. С неговия Висш Аз, който му разкрива пътя към истинските му желания и копнежи.

За йога практиките:

Специално подготвените комбинации от движение, асани и самомасаж, ще спомогнат:

– да раздвижим ставите и лимфата;
– да повишим тонуса на мускулите и цялото тяло;
– да успокоим ума ;
– да регулираме дейността на жлезите с вътрешна секреция (бъбреци, панкреас, щитовидна жлеза…) и жизненоважни хормони (кортизол, адреналин, окситоцин, ендорфини и др.);
– да понижим нивата на стрес;

Който желае ще получи описание с техники за понижаване на стреса, усилване на имунитета и успокояване на ума, които да прилага в ежедневието.

Практиките са лесни за изпълнение и не изискват предварителен опит с йога.

За арт занятията:

Ще имаме 2 арт занятия (не са нужни художествени умения), чрез които:

1. В 5 стъпки ще се свържем с личните ресурси, за които в забързаното ежедневие често забравяме. Ще видим ясно къде се намираме по собствения път, какво ни спира и какво ни помага да стигнем там, където желаем.
2. Втората арт практика ще бъде насочена към свързване, идентифициране и експресия на емоциите.
Нашите емоции се явяват мотиватор за над 70 % от действията ни. Способността да ги приемаме, валидираме и изразяваме е котвичка към настоящия момент, превенция от развиване на психосоматични проблеми, прави ни автентични и по – осъзнати.

За Мястото:

Семейна вила, намираща се в малкото, живописно село Калина, на 13 км от гр. Видин. Изпълваща сърцето гледка към язовир и горичка, както и обширни поля и самият град в далечината. Вилата разполага с 5 стаи – 3 със спални и 2 с единични легла. Има 2 бани с тоалетни, по една на всеки етаж, както и луксозна външна баня с тоалетна. Вашият уют и комфорт ще бъде осигурен от самите стопани на вилата, които ще се погрижат и за приготвянето на вкусната (вегетарианска или не) храна. За най-нуждаещите се има и Wi-Fi.

За водещите:

Водещ на Лийла ще бъде Антони Стоянов – психолог, търсач, пътешественик и откривател, с над 9 години опит в различни духовни практики и учения, както и повече от 100 проведени игри с над 320 участника, той ще осигури вашето безопасно и вълнуващо гмуркане и преминаване през процеса на Лийла.

Водещ на йога и арт практиките ще бъде Ралица Атанасова (РА) – автентична жена, алхимик, психолог, терапевт ( Арт и Позитивна психотерапия), визионер, пътешественик, изследовател, творец…
Подробно за дейността и опита на Ралица може да откриете на www.ralicaatanasova.com

За Програмата:

01.08 – Четвъртък
След 12:00 – Настаняване
12:00-18:00 Време за релакс и басейн.
18:00–19:00 Първа среща на групата

02.08- Петък
08:00-09:00 Сутрешна практика за раздвижване и тонизиране
09:00-10:30 Закуска
През деня ще се провеждат Лийла играта и арт практиките, съобразно размера на групата, както и свободно време за релакс и басейн.
13:30-15:00 Обяд
19:30-21:00 Вечеря

03.08 – Събота
08:00-09:00 Сутрешна практика за раздвижване и тонизиране
09:00-10:30 Закуска
През деня ще се провеждат Лийла играта и арт практиките, съобразно размера на групата, както и свободно време за релакс и басейн.
13:30-15:00 Обяд
19:30-21:00 Вечеря

04.08 – Неделя
09:00-10:00 Закуска
10:00-11:00 последна среща и затваряне на групата
11:00-13:00 Свободно време за релкс и басейн
До 13:00 Освобождаване

За Подготовка:

Не се изисква никакъв предишен опит или знания. Донесете си удобни дрехи, йога постелка или малко одеяло; тефтер и химикал, както и аватар, който ще ви представлява на игралното поле (може да е пръстен, амулет, някакъв орнамент или кристал). Ще имате и свободно време, така че може да си вземете някое любимо четиво или удобни обувки за разходка.

За Обмена:

4 дни, 3 нощувки (1-4.08) в стая за двойно настаняване, включени закуска, обяд и вечеря, участие в Лийла игра, йога практики, арт занятия, басейн – 560 лв. Ранно записване до 24.07 – 470 лв.

За записване и въпроси:

0887 13 12 13 и 0886 199 299

След записване, моля да преведете 50% капаро, което не се връща, но може да се използва от друг участник, на следната банкова сметка или по револют:

Получател: ДИВАЙН ГРЕЙС ЕООД IBAN: BG47UNCR70001524229288 Основание: Лийла ритрийт 1-4.08

Ревтаг: @antonistoyanov

Очакваме ви с търпеливо вълнение да се потопим заедно в това изключително вълнуващо изживяване.

470лв