Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Мисия жена-общуване и поведение

септември 8 @ 13:00 15:30

Общуването е една от същностните теми за всяка жена и от начина, по който то се случва зависи до голяма степен емоционалното и менталното ни състояние. Оказва се, че за нас ежедневното споделяне на чувства и мисли е по – важно отколкото за кавалерите, което се дължи на социалния хормон естроген, преобладаващ в женския организъм.  Изначалната потребност на дамите да бъдат чути и видени се реализира именно чрез ежедневната комуникация. Също така поведението на жената е пряко свързано със средата, в която пребивава и начина, по който общува.

На петата част от поредицата семинари „Мисия жена“ ще се свържем със способността да изразяваме свободно чувствата и мислите си чрез силата на звука (мантри).  Ще поговорим за видовете комуникация, връзката между общуване и поведение и 5 енергиен център. Накрая  ще изпълним прекрасно упражнение за себеизразяване по двойки.

ПРОГРАМА:

  1. Йога на звука – изпълнение на специално подбрани мантри за отваряне и хармонизиране на гърлената чакра и усилване силата на себеизразяването.
  2. Беседа за видовете общуване и връзката между поведението на жената и начина, по който комуникира със средата. Ще узнаете поведенчески стратегии за общуването с кавалерите и по – конкретно в интимни отношения. Ще получите техника за изразяване на емоции и ще обозначим функциите на 5 чакра Вишудха и начини за нейното балансиране в ежедневието.
  3. Ще завършим с прекрасно упражнение за споделяне по двойки, чрез което всяка дама ще почувства благотворния ефект от себеизразяването и изслушването.

МЯСТО: Calma Yoga Studio – ул. Тинтява 84 – calma yoga studio – Търсене (bing.com)

ЗАПИСВАНЕ:

ПРЕПОРЪКИ:
Облечете удобни дрехи, които да не притискат корема, може и дълга пола. По възможност не се хранете поне час и половина преди събитието

30лв