Зарежда Събития

« Всички Събития

Мисия жена-интуиция и мъдрост

октомври 27 @ 13:00 15:30

Способността на жените да усещаме предстоящото, да виждаме невидимото, да действаме отвъд логиката е външното проявление на дълбоката мъдрост, с която ни е дарила Вселената. Всяка жена е проницателна и интуитивна, макар че в ежедневието улисани в мисли и дейности, понякога забравяме да слушаме вътрешния си глас.

На шестия от поредицата семинари „Мисия жена“ с тема „Интуиция и мъдрост“ ще активираме висшите хормонални центрове (хипофиза и епифиза), за да се свържем със способността да виждаме ясно. Ще регулираме 6 енергиен център (Аджна) , ще поговорим за неговите функции и за качествата на мъдрата жена. Ще получите конкретни практически препоръки за развиване на интуицията в ежедневието.

ПРОГРАМА

  1. Диханието на Парвати – специална  техника, включваща дишане, движение и звук, чрез която активираме процес на възвратност на енергията.  Счита се, че това е диханието на пълнотата, на съединението. Практиката способства генериране на енергия и правилното и разпределение по цялото тяло. Практиката способства:
  • разблокиране на таза;
  • задълбочаване на дишането и чувствените възприятия;
  • регулиране дейността  на висшите хормонални центрове (хипофиза, епифиза) и развиване на интуиция;

2. Беседа за качествата на мъдрата жена. Ще си отговорим на въпроса „ Що е то интуиция?“ , какви са нейните проявления и как се развива, както и ще обозначим същност и функции на 6 енергиен център.

3. Танцова практика за освобождаване от обусловености и развиване на интуиция.

ПРЕПОРЪКИ:

  • облечете удобни дрехи, които да не притискат корема;
  •   не се хранете поне 1:30ч. преди събитието;

МЯСТО: Calma Yoga Studio – ул. Тинтява 84 – calma yoga studio – Търсене⁤ (bing.com)

ЗАПИСВАНЕ:

30лв