Subscribe & Follow:

Силата на жената (работилница) – Любов

Програма „Силата на жената“ е насочена към култивиране и развиване на 6 основни принципа, които се явяват и базисни задачи на жената – истина (да бъде себе си), любов (да обича безусловно),красота (да бъде муза и да  напълва пространството чрез нежност и деликатност), доверие (да гради открити и истинни взаимоотношения), хармония (да пребивава в покой и блаженство), мир ( да поддържа вътрешен баланс, чистота и единство между чувство, мисъл, слова и действия).

На 15 май, чрез подкрепата на пълната луна ще посветим часовете на култивиране и развиване на любовта в нейния универсален аспект. Истинната любов, бликаща от женското сърце е безусловна, всепрощаваща и независеща от обстоятелства. Ако ежедневно развиваме умението да обичаме себе си, другите и всичко, което Е, се превръщаме в любов, а както знаем тя утешава, лекува, озарява.

Любовта за жената е много важна, тъй като чрез нея създаваме пространство на доверие, спокойствие, красота и хармония.

Любовта се култивира чрез:

– Любов към себе си – няма как да обичаме истински някой друг, ако не обичаме себе си. Любовта се култивира чрез безусловно приемане на всичко, което идва чрез нея – и страданието и радостта;

– Докосване, ласка;

– Уважаване и спазване на личното пространство. Развиване на умението да съхраняваме себе си като не допускаме посегателство върху времето и енергията ни.

ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА:

– Медитация за любов към себе си и всичко, което е;

– Дао самомасаж за регулиране на 9 външни съда в тялото (стъпала, колене, бедра, корем, рамене, лакти, китки – длани, гърди, глава);

– Арт терапевтична практика за осъзнаване на личните граници;

Работилницата ще се проведе на ул. Гео Милев 40 в пространство, сътворено да подпомага човешкия прогрес. Включва напитка съобразена със задачите програмата.

 

СТОЙНОСТ:

20лв. – за всички дами, участвали в предишни работилници;

25лв. – за нови дами;

 

МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ НА/ЧРЕЗ:

 

Дата

май 15 2022
Expired!

Time

10:30 - 13:30