Subscribe & Follow:

Силата на жената – Доверие – работилница

Животът винаги ни дава това, което е нужно, за да еволюираме. От нас зависи как го интерпретираме.

Силата на жената е в способността да създава отношения основани на откритост и доверие. Това обаче не означава да действаме, както се очаква от нас и да очакваме, че другите ще правят това, което ние искаме.

Доверието е е свобода, да позволим на всеки да бъде себе си и да действа, както желае. За да създадем  доверителна връзка с обкръжаващото ни пространство, първо е важно да го направим с нас самите, защото е логично, че който се разбира със себе си не търси конфликт с другите.

Отношенията със средата са отражение на вътрешния мир или война. Работилница „Доверие“ е посветена на изграждане на доверителна връзка със себе си, живота и пространството. Как ще се случи:

– чрез изграждане на умението да чуваме сигналите на тялото;

– чрез приемане на света такъв, какъвто е с цялото му разнообразие и звуци и цветове;

– чрез приемане на възможността да бъдем водени, да се доверим;

 

ПРОГРАМА ВКЛЮЧВА:

– движение – танцова практика „Следвай тялото си“. Не е нужно да имате опит с танци или да умеете да танцувате. Практиката се състои от лесни, естествени движения и задачата е да се свържем с тялото и да почувстваме сигналите му.
– преминаваме в покой – дълбока медитация от традицията Бон (най – древната тибетска традиция) за свързване с източника на живот;
– експресия – арт терапевтична практика по двойки за изграждане на доверителна връзка в междуличностните отношения. Художествени умения не се изискват. Практиката е лесна за изпълнение.
Темата за доверието е свързана с нашата изначална нагласа от самото раждане. Дали възприемаме света като приятно място пълно с възможности или враждебна среда, в която от всякъде дебнат опасности, зависи от различни фактори – състоянието на жената, докато детето расте в утробата; самия процес на преминаване в големия свят (раждането); наличието или отсъствието на достатъчно внимание, любов; дали са задоволени базисните нужди на детето от храна, дом и т.н..
По време на работилницата ще активираме процес на:
1. свързване с вътрешното пространство и освобождаването от всичко старо и ненужно;
2. изчистване на ума от менталната нагласа за разделение и преживяване на състояние на единение с всичко, което ни заобикаля. На дълбоко ниво това води до осъзнаване, че светът е какъвто го възприемаме, както и че ние определяме дали да гледаме на случващото се в живота ни като на проблем или предизвикателство;
3. трансформация, която ще продължи след работилницата в насока отваряне към нови възможности във всеки житейски план;
4. освобождаване от ненужния контрол, който генерира вътрешно напрежение;
По желание ще има възможност да ви бъде изготвена индивидуална нумерологична карта по темата и да узнаете поведенческите модели и подсъзнателните програми, които пречат точно на вас да чувствате и да имате връзки, изградени на доверие. Кое ви спира, кое ви плаши, резонно ли е или не и какви са стъпчиците, които е нужно да бъдат извървени, за да се стигне до онова състояние, в което живеем в доверие.
Стойността на лична нумерологична карта е 30лв.. (отделно от практиката) и е необходимо да пратите малко име и рожденна дата.

 

СТОЙНОСТ:

30лв. – за всички дами, участвали в предишни работилници;

40лв. – за нови дами;

МЯСТО: Център „SSB“ ул. Отец Паисий 44

 

МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ НА/ЧРЕЗ:

  • atanasovaralica@yahoo.com
  • 0886 199 299

 

Дата

ное. 27 2022
Expired!

Time

10:30 - 13:30

Mясто

ул. Отец Паисий 44
ул. Отец Паисий 44