Интегрално Развитие

Цялостен прогрес чрез еволюция на съзнанието

Контакти

Включва

Инструменти за изцеление и развитие

Консултации и интегрална терапия

Интегрална йога

Интегрални видео практики

Интегрални програми

 Събития

Семинари, медитации, йога часове, пътешествия и….

Всички събития

Животът е моето изкуство

Здравей приятелю. Добре дошъл в едно интегрално пространство пълно с нови възможности.

Нека ти разкажа малко за себе си…

Автентична жена съм, която по пътя си стана алхимик, изследовател, пътешественик, творец, психолог, визионер, реформатор и терапевт, за да разбера, че това са само аспекти от личността ми и най – важно е да  се радвам, да обичам, да изразявам същността си и да развивам потенциала си.

От 12 години ежедневно практикувам медитация, йога, дао, дзен…Осма година развивам професионална дейност, която е следствие от личната ми трансформация. Провеждам терапия с деца и възрастни, йога часове, семинари насочени към усъвършенстване на женската природа и пътешествия с познавателна насоченост.

По образование съм психолог. Преди да започна активно работа с хора посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие, терапевтични групи и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.). Изучавах практики от различни традиции – даоистки, будистки, суфистки, келтски и индиански. Придобих опит с метода Семейни констелации и Сугестология. Запознах се с Психодрама и Силва метод. Преминах обучение по Тантра (класически вариант – Ведическа традиция) и Арт терапия и Позитивна психотерапия.

За мен

 Блог

Отзиви

Рали, семинарът беше много ползотворен! Благодаря ти за съвместна работа за осъзнаване и творене на живота ни, преодоляване на ограничения, работа с архетипи… Подходът ти е многопластов, същевременно систематизиран с индивидуален усет към усещанията и търсенията на всяка една от нас!

Ритрийт „Алхимия на любовта – КОД“

Лиляна Гергицова

Рали, сутринта се събудих и осъзнах с какъв човек искам да бъда до себе си. Никога преди това не ми е минавала такава визия. Пожелавам повече хора да се докоснат до знанието, което носиш.
И още нещо. Вчера получих отговори на въпроси, свързани с поведението ми спрямо мъжете, за което постоянно се обвинявах. Сега съм по – спокойна и обичаща се.

 Работилница „Изцеление“

екатерина казакова

Благодаря ти, РА!  Че те срещнах!  Че ми позволи да те опозная…и ти мен! Че бях свидетел на най-красивата човешка метаморфоза – ТЕБ!  Че ме изслушваше в малките часове, показваше ми път и посоки, споделяше! За мен ти винаги ще бъдеш Учител! За това как – Не бива, Било е, Ще мине, Търси и ще Намериш, С теб съм, Изцеление, Преход, Красота, Дълбоко вглеждане, Вътре, В теб…Да бъда!  Обичам теб, Прекрасна Рали! 

мирослава иванова