Събития

22/04/2016 to 24/04/2016

Женската същност изначално въплъщава  цикличния порядък, по който се осъществяват всички  природни процеси. Това се предопределя от наличието на специфична форма (съд), където жената по естествен начин може да събира, натрупва и преобразува енергия.Матката е пространствена структура, вместилище, което позволява протичането на пълен трансформациоенен кръг. Преобразуването се случва в определена последователност, обвързана с лунното фазионално движение, чието физическо проявление е менструалният цикъл. Ето защо в различни култури, способността на жените да усвояват енeргията  в синхрон с лунното и всемирно претворение...

Блог

Темата за секса е особено актуална и пиперлива. Но и въобще! Всичко което в днешно време може да ни погъделичка отвътре, представлява за съвременния човек ПИК-антно изкушение. Светът реално все си кръжи около оново, което го възбужда.

Статии

Жената е като вода. Тя винаги тече и неспирно се излива. Веднъж е езеро покорно, а друг път като морската вълна величествено се надига. Женската същност е безбрежен океан, в който вселената се влива, за да извлече живителната сила. Дълбока тъма, обител която прикрива изначалната светлина.

08/04/2016 to 20/04/2016
E-mail: atanasovaralica@yahoo.com  

 

Subscribe to Front page feed